Atatürk ve Ankara sergisi açıldı

Spread the love

ALTINDAĞ YEPYENİ BİR SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA BAŞLADI. 27 ARALIK ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞ YILDÖNÜMÜ ÇERÇEVESİNDE, “ATATÜRK VE ANKARA” KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI.

Atatürk ve Ankara sergisi açıldı
Yayınlama: 24.12.2022
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Altındağ ilçesi yepyeni bir sergiye ev sahipliği yapmaya başladı. 27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya geliş yıldönümü çerçevesinde, “Atatürk ve Ankara” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Altındağ’da yepyeni bir sergi kapılarını sanatseverlere açtı. Hacettepe Mahallesi Fener Sokak’ta bulunan Güneş Sanat Galerisi’nde beğeniye sunulan “Atatürk ve Ankara” konulu fotoğraf sergisi, sanatseverlerin büyük beğenisini topladı. Sergi, 31 Aralık tarihine kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

“Ankara demek, Altındağ demek”

27 Aralık tarihinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya geliş tarihi olduğunu hatırlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Ankara demek, Altındağ demektir. Bu özel gün çerçevesinde açılışını yaptığımız sergi, Atatürk’ün Ankara’da çekilen çok güzel fotoğraflarını ve birbirinden değerli Ankara fotoğraflarını sanatseverlerin beğenisine sunuyor. Bu anlamlı sergiyi ziyaret etmek isteyen herkesi Güneş Sanat Galerisi’ne bekliyoruz” dedi.

Başkan Balcı, “Altındağ kültür ve sanatın da kalbi. Sanatın ve sanatçının yanındayız, daima da yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.