Ataşehi̇rde Caddeyi̇ Su Bastı, Mahsur Kalan Taksi̇ci̇yi̇ Ve Yolcuyu Vatandaşlar Kurtardı

Spread the love

ATAŞEHİR’DE SAĞANAK YAĞMUR SONRASI CADDE ÜZERİNDE SU TAŞKINI MEYDANA GELDİ. OLUŞAN SU BİRİKİNTİSİNDE BİR TAKSİ MAHSUR KALDI. TAKSİ İÇERİSİNDE BULUNAN YOLCU VE ŞOFÖRÜ BİR BAŞKA SÜRÜCÜ KURTARDI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

Ataşehi̇rde Caddeyi̇ Su Bastı, Mahsur Kalan Taksi̇ci̇yi̇ Ve Yolcuyu Vatandaşlar Kurtardı
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-
Spread the love

Ataşehir’de sağanak yağmur sonrası cadde üzerinde su taşkını meydana geldi. Oluşan su birikintisinde bir taksi mahsur kaldı. Taksi içerisinde bulunan yolcu ve şoförü bir başka sürücü kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur sonrası birçok noktada su baskını meydana geldi. Ataşehir Albayrak Caddesi sağanak yağmur nedeniyle su altında kaldı. Cadde üzerinde seyir halinde olan bazı araçlar ise yolda mahsur kaldı. Mahsur kalan bir ticari taksi içerisindeki yolcu ve şoför, başka bir servis aracındaki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Servis ile taksinin yanına gelen vatandaşlar taksideki yolcu ve şoförü kapıdan aldı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.