Asar Deresi̇ Üzeri̇ndeki̇ Köprüler Trafi̇ğe Kapatıldı

Spread the love

DÜZCE’NİN MERKEZİNDEN GEÇEN ASAR DERESİ’NDE AŞIRI YAĞIŞLAR NEDENİ İLE SEL TEHLİKESİNE KARŞI KÖPRÜ GEÇİŞLERİ TRAFİĞİ KAPANDI YOL KENARLARINDAKİ ARAÇLAR KALDIRILDI.

Asar Deresi̇ Üzeri̇ndeki̇ Köprüler Trafi̇ğe Kapatıldı
Yayınlama: 09.07.2023
A+
A-
Spread the love

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin merkezinden geçen Asar Deresi’nde aşırı yağışlar nedeniyle sel tehlikesine karşı köprü geçişleri trafiğe kapandı, yol kenarlarındaki araçlar da kaldırıldı.

Düzce’yi etkisi altına alan şiddetli yağış dere yataklarında taşkınlara neden oluyor. Bu yüzden Düzce’nin merkezinden geçen Asar Deresi de aşırı yağışlar sebebiyle taşkın tehlikesi yaşıyor. Emniyet ekipleri Asar Deresi çevresinde güvenlik önlemleri alırken, bazı vatandaşlar da cep telefonu kamerası ile çekim yaptı.

Polis ekipleri bekleme yapılmaması ve alanın boşaltılması için sık sık megafon ile uyarı yaptılar.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, Asar Deresi üzerinde çalışmaları yerinde incelediler. Milletvekili Öztürk, can kaybının olmadığını belirterek, “İl Genel Meclis Başkanımızla sahadayız. Kendisi dün akşam da sahadaydı. Beklenen bir yağıştı önlemlerimizi almıştık. Ekipler geceden beri sahadalar, kiralama yapılarak da araç temin edildi. Yığılca’ya sadece yağan yağmur miktarı 150 kilogramı geçti. Yağışlar dere yataklarının üst seviyesine ulaştı. Çok şükür can kaybımız yok, ciddi anlamda mal kaybımız da yok. Tarım arazilerinde sıkıntılar var. Arkadaşlar sahadalar biz de sahadayız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.