Arnavutköyde “Çevre Haftası” Nedeni̇yle Öğrenci̇ler Karaburun Sahi̇li̇ni̇ Temi̇zledi̇

Spread the love

ARNAVUTKÖY’DE “ÇEVRE HAFTASI” NEDENİYLE ÖĞRENCİLER KARABURUN SAHİLİ’Nİ TEMİZLEDİ

Arnavutköyde “Çevre Haftası” Nedeni̇yle Öğrenci̇ler Karaburun Sahi̇li̇ni̇ Temi̇zledi̇
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-
Spread the love

Arnavutköy’de “Çevre Haftası” nedeniyle Karaburun Sahili’nde temizlik etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Arnavutköy’de “Çevre Haftası” nedeniyle Arnavutköy Belediyesi öncülüğünde Karaburun Sahili’nde sahil temizlik etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, Arnavutköy’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen etkinlikte belediye başkanı Mustafa Candaroğlu ile birlikte katılımcılar sahilde çöp topladı. Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda Arnavutköy Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı el sanatları atölyesinde geri dönüşüm ürünleri ile yapılan ürün ürünler de sergilendi.

“Evlatlarımızı çocuk yaşta çevre bilinciyle aşılamamız gerekmektedir”

Programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, “Bugün Çevre haftası münasebetiyle kıymetli hemşerilerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Arnavutköy Belediyesi olarak başta doğamızı, yeşilmizi koruma adına bir duyarlık sorumluluk projesidir. Bugün burada mavisiyle, yeşil ile gerçekten insanlarda çok güzel hatıraları olan karaburun sahilimizi temizleyeceğiz. Daha sürdürülebilir bir yaşam ve temiz bir çevre için başta, çocuk yaşta öğrencilerimizi ve evlatlarımıza çevre bilinciyle aşılamamız gerekmektedir. bugün üzeri burada destek olan okullarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Programa katılan öğrencilerden Belinay Yılmaz, “Burada doğayı temizliyoruz. Çöpleri topluyoruz arkadaşlarımızla çok eğlendik hem doğayı temizliyoruz hem eğleniyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.