“Ardıçın Gi̇zemi̇” İle Ağaç Kökleri̇ Yeni̇den Hayat Buluyor

Spread the love

ULUSLARARASI İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA ÇOK ÖZEL SERGİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR. FİKRET DOĞAN, AĞAÇ KÜTÜKLERİ VE DALLARINA YENİDEN HAYAT VERDİĞİ ÇALIŞMALARINI “ARDIÇ’IN GİZEMİ” BAŞLIKLI SERGİSİ İLE DOĞA VE SANATSEVERLERİN İLGİSİNE SUNDU.

“Ardıçın Gi̇zemi̇” İle Ağaç Kökleri̇ Yeni̇den Hayat Buluyor
Yayınlama: 29.07.2023
A+
A-
Spread the love

Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da çok özel sergilere ev sahipliği yapıyor. Fikret Doğan, ağaç kütükleri ve dallarına yeniden hayat verdiği çalışmalarını “Ardıç’ın Gizemi” başlıklı sergisi ile doğa ve sanatseverlerin ilgisine sundu.

Bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Fikret Doğan’ın “Ardıç’ın Gizemi” isimli sergisi sanatseverlerle buluştu. Dünyayı ve ülkeyi tehdit eden çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Doğan, özellikle deniz kıyılarına dalgalarla sürüklenen ardıç ağacı kökleri ve dallarını kullanarak doğanın estetiğini ortaya çıkartan bir koleksiyoner. Fikret Doğan’ın doğa ile sanatı harmanladığı sergisi 5 Ağustos Cumartesi akşamına kadar Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası’nda gezilebilecek. Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından açılışı gerçekleştirilen “Ardıç’ın Gizemi” isimli sergiye ilgi yoğun oldu. Başkan Akgün, doğaya, sanata katkı sunan çalışmalarından ötürü Doğan’a teşekkür ederek, festival anısına plaket takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.