Araca Çarpmamak İçi̇n Ani̇ Fren Yaptı, Başı Cama Çarpan 2 Yolcu Yaralandı

Spread the love

KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE SEYİR HALİNDE OLAN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ÖNÜNE ANİDEN ÇIKAN ARACA ÇARPMAMAK İÇİN ANİDEN FREN YAPARKEN, 2 YOLCU BAŞINI CAMA ÇARPTI. OTOBÜSÜN CAMI KIRILIRKEN 2 YOLCU İSE YARALANDI.

Araca Çarpmamak İçi̇n Ani̇ Fren Yaptı, Başı Cama Çarpan 2 Yolcu Yaralandı
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde seyir halinde olan özel halk otobüsü önüne aniden çıkan araca çarpmamak için aniden fren yaparken, 2 yolcu başını cama çarptı. Otobüsün camı çarpmanın şiddetiyle kırılırken, 2 yolcu yaralandı.

Kaza, Körfez ilçesi Fatih Mahallesi D100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 J 7024 plakalı özel halk otobüsü ile seyir halinde olan sürücü K.K., duraktan yolcu aldıktan sonra hareket ederken önüne aniden çıkan araca çarpmamak için ani fren yaptı. Ani fren sebebiyle A.Ş. ile Ş.Ç. isimli 2 yolcu kafalarını şoförün bulunduğu cama çarptı. Çarpmanın şiddetiyle cam kırılırken 2 kadın ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.