Araç Motorundan Kurtarıldı, Bu Sefer De İtfai̇ye Aracının Motoruna Gi̇rdi̇

Spread the love

TOKAT’TA BİR ARACIN MOTORUNA SIKIŞAN YAVRU KEDİ, İTFAİYE EKİPLERİNİN YOĞUN ÇABASIYLA KURTARILDI. KORKUYLA İTFAİYE ARACININ MOTORUNA KAÇAN KEDİ, İKİNCİ BİR OPERASYONLA GÜVENLİ BİR ALANA BIRAKILDI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASIYLA AN BE AN KAYDEDİLDİ.

Araç Motorundan Kurtarıldı, Bu Sefer De İtfai̇ye Aracının Motoruna Gi̇rdi̇
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-
Spread the love

Tokat’ta bir aracın motoruna sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarıldı. Korkuyla itfaiye aracının motoruna kaçan kedi, ikinci bir operasyonla güvenli bir alana bırakıldı.

Araç sahibi Selçuk Narin, otomobiline binerken aracının etrafından gelen kedi seslerini fark etti. Kedinin miyavladığını duyan Narin, yavru kediyi çıkarmak için çaba gösterdi. Başarılı olamayan Narin, itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, motor kısmına sıkışan yavru kediyi kurtarmak için seferber oldu. Zorlu çalışmalar sonucunda yavru kedi araç motorundan çıkarıldı. Ancak korkan kedi bu sefer de Erbaa Belediyesi İtfaiyesine ait kurtarıcı aracının motor kısmına girdi. İtfaiye ekipleri, kendi araçlarının motoruna giren yavru kediyi çıkarmak için bir kez daha harekete geçti. Başarılı bir şekilde kediyi kurtaran itfaiye eri, yavru kediyi alarak caminin kenarında güvenli bir alana bıraktı. O anlar, cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.