Antalyasporun Tecrübeli̇ Pedalı Boluda Türki̇ye Şampi̇yonu Oldu

Spread the love

TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN YILDIZ-MASTER DAĞ BİSİKLETİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞINA KATILAN ANTALYASPOR BİSİKLET TAKIMININ TECRÜBELİ PEDALI TURGAY GERMEN, EN YAKIN RAKİBİNE 7 DAKİKA FARK ATARAK “TÜRKİYE ŞAMPİYONU” UNVANINI KAZANDI.

Antalyasporun Tecrübeli̇ Pedalı Boluda Türki̇ye Şampi̇yonu Oldu
Yayınlama: 11.07.2023
A+
A-
Spread the love

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız-Master Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası yarışına katılan Antalyaspor bisiklet takımının tecrübeli pedalı Turgay Germen, en yakın rakibine 7 dakika fark atarak “Türkiye Şampiyonu” unvanını kazandı.

Çeşitli yaş kategorilerinden 205 ismin katıldığı ve Çakmaklar Çamlığı mevkiinde bulunan off-road yarışma alanında yağışlı hava ve çamurlu zeminde oldukça zorlu mücadeleler verildi.

Yarışlarda 206 sırt numarası ile pedal basan Antalyasporlu Turgay Germen, Masterler 45+ yaş kategorisinde elde ettiği 01:07:05’lik derecesi ile birinci olarak Antalyaspor’a kupa kazandırma başarısını gösterdi.

Bolu’da şampiyonluk sevinci yaşayan kırmızı beyazlı takım, gelecek yarışlarda yol bisikleti ile derece kazanmak için hazırlıklarına devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.