Antalyada 85 Bi̇n Sahte Dolar Ele Geçi̇ri̇ldi̇

Spread the love

ANTALYA’DA 4 ŞÜPHELİ ŞAHSIN ÜZERİNDE VE KULLANDIKLARI ARABADA YAPILAN ARAMADA 85 BİN SAHTE DOLAR, 1 ADET SERİ NUMARASIZ TABANCA, 1 ADET TABANCA ŞARJÖRÜ VE 13 ADET 9 MİNİMETRE ÇAPINDA FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ.

Antalyada 85 Bi̇n Sahte Dolar Ele Geçi̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 16.06.2023
A+
A-
Spread the love

Antalya’da 4 şüpheli şahsın üzerinde ve kullandıkları arabada yapılan aramada 85 bin sahte dolar, 1 adet seri numarasız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve 13 adet 9 minimetre çapında fişek ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 4 şüpheli şahsın Antalya İli ve İlçelerinde piyasaya sürülmek üzere il dışından yüklü miktarda sahte dolar getireceklerinin tespit edildi.

Şüpheli şahısların kullandığı araç Akseki ilçesinde durdurularak şüpheli şahısların üzerinde ve araçta yapılan arama neticesinde; 85 bin sahte dolar, 1 adet seri numarasız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve 13 adet 9 minimetre çapında fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 4 şüphede şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.