Ankarada Sütanne İlanları İle Toplanan Yavru Kedi̇lere Kötü Muamele İddi̇ası

Spread the love

ANKARA’NIN SİNCAN İLÇESİNDE BİR KİŞİNİN İLANLARA “SÜTANNE” VAR DİYEREK YAVRU KEDİLERİ SİSTEMATİK BİR ŞEKİLDE TOPLADIĞI İDDİA EDİLDİ. ŞÜPHELİNİN YAVRU KEDİLERE İŞKENCE YAPTIĞI ANLAR HAYVANSEVER TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Ankarada Sütanne İlanları İle Toplanan Yavru Kedi̇lere Kötü Muamele İddi̇ası
Yayınlama: 27.09.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kişinin “sütanne var” diyerek verdiği ilanlarla yavru kedileri sistematik bir şekilde topladığı ve onlara kötü muamelede bulunduğu iddia edildi.

İddialara göre, Sincan ilçesinde Murat T. (40) “sütanne var” ilanları ile yavru kedileri evinde topladı ve onlara eziyet etti. Gelen ihbar üzerine adrese giden hayvanseverler, şahsın kedilere vurduğu anları kayıt altına aldı. Hayvanseverlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Murat T.’yi gözaltına aldı. Yavru kediler ise hayvanseverler tarafından tedavileri yapılmak üzere veterinere götürüldü. Murat T.’nin “hayvanlara kötü davranma” suçundan 4 bin 554 TL para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.