Ankarada Caddeler Göle Dönerken Otomobi̇ller Suya Gömüldü

Spread the love

ANKARA’DA BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA BAŞLAYAN ŞİDDETLİ YAĞIŞ, KENTİN BİRÇOK BÖLGESİNDE SU BASKINLARINA YOL AÇTI. BİRÇOK CADDE VE SOKAK SU ALTINDA KALIRKEN, ARAÇLAR SUYA GÖMÜLDÜ, VATANDAŞLAR İSE ZOR ANLAR YAŞADI.

Ankarada Caddeler Göle Dönerken Otomobi̇ller Suya Gömüldü
Yayınlama: 08.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ankara’da bugün öğleden sonra başlayan şiddetli yağış, kentin birçok bölgesinde su baskınlarına yol açtı. Birçok cadde ve sokak su altında kalırken, araçlar suya gömüldü, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatlerinden itibaren Ankara’da il genelinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıklamıştı. Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıların da bulunulduğu sağanak yağış, Ankara’nın Çankaya, Etimesgut, Sincan gibi merkez ilçelerde etkisini gösterdi.

Kuvvetli yağışla birlikte göle dönen D140 karayolundaki gidiş ve dönüş istikametinde çok sayıda araç suya gömüldü. Cadde ve sokakların suyla dolması sonucu birçok araç suya gömüldü. Sürücüler ve yolcular araçlarında mahsur kaldı, bazıları ise araçlarını terk ederek güvenli bölgelere ulaşmaya çalıştı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.