Ankara Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Yüzde Yüz Atatürk Ve Cumhuri̇yet Sergi̇si̇ne Ev Sahi̇pli̇ği̇ Yaptı

Spread the love

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TOHUMLUK SOSYAL YARDIMLAŞMA, EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT VAKFI İŞ BİRLİĞİYLE CUMHURİYET’İN 100. YILI KUTLAMALARI KAPSAMINDA, “YÜZDE YÜZ ATATÜRK VE CUMHURİYET” KARMA SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Ankara Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Yüzde Yüz Atatürk Ve Cumhuri̇yet Sergi̇si̇ne Ev Sahi̇pli̇ği̇ Yaptı
Yayınlama: 19.11.2023
A+
A-
Spread the love

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Tohumluk Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğiyle Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında, ’Yüzde Yüz Atatürk ve Cumhuriyet’ karma sergisine ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Tohumluk Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğiyle düzenlenen karma sergisine ev sahipliği yaptı. Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında, Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde düzenlenen 100 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergide, Tohumluk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sanatçı Pınar Ayhan, Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği türküleri seslendirirken, Ressam Efgan Beyaz canlı resim gösterisi ile Atatürk portresini çizdi.

“Yüzde 100 Atatürk ve Cumhuriyet” isimli sergi 22 Kasım 2023 Çarşamba gününe kadar Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.