Ankara Bi̇li̇m Si̇murg Üni̇versi̇tesi̇, Uluslararası Eği̇ti̇m Temsi̇lci̇leri̇ni̇ Ağırladı

Spread the love

ANKARA BİLİM SİMURG ÜNİVERSİTESİ, İTALYA, İSPANYA VE POLONYA’DAN POLONYA’DAN YETİŞKİN EĞİMİ ALANINDA ÇALIŞAN BELEDİYE VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN YETKİLİLERİ AĞIRLADI.

Ankara Bi̇li̇m Si̇murg Üni̇versi̇tesi̇, Uluslararası Eği̇ti̇m Temsi̇lci̇leri̇ni̇ Ağırladı
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ankara Bilim Simurg Üniversitesi, İtalya, İspanya ve Polonya’dan Polonya’dan yetişkin eğimi alanında çalışan belediye ve sivil toplum kuruluşlarından yetkilileri ağırladı.

İtalya, İspanya ve Polonya’dan yetişkin eğimi alanında çalışan belediye ve sivil toplum kuruluşlarından yetkililer, Ankara Bilim Simurg Üniversitesi’nin başarılarını ve eğitim yaklaşımını yakından incelemek üzere üniversiteyi ziyaret etti. Her ülkeden iki delegenin katılım gösterdiği ziyarette delegeler, Ankara Bilim Simurg Üniversitesinin öğretim kadrosuyla tanışma, derslere katılma ve katılımcılarla etkileşimde bulunma fırsatı buldular.

Ziyaretin ardından üniversitenin konferans salonunda düzenlenen toplantıda, Dr. Aziz Bacı, Dr. Eda Arısoy, Nilgün Oran ve Eray Karınca’nın yaptığı konuşmalarda, Türkiye’ye gelen delegelere üniversite hakkında bilgi verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.