Anadolu Üni̇versi̇tesi̇nde ‘Profesyonel Mutfaklarda Bıçak Kullanma Atölyesi̇ Gerçekleşti̇ri̇ldi̇

Spread the love

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NDE ‘PROFESYONEL MUTFAKLARDA BIÇAK KULLANMA ATÖLYESİ’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Anadolu Üni̇versi̇tesi̇nde ‘Profesyonel Mutfaklarda Bıçak Kullanma Atölyesi̇ Gerçekleşti̇ri̇ldi̇
Yayınlama: 17.10.2023
A+
A-
Spread the love

Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından ‘Profesyonel Mutfaklarda Bıçak Kullanma Sanatı Atölyesi’ gerçekleştirildi.

Knife Academy’den Şef Sadık Doğan’ın katılımıyla Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay başta olmak üzere çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.

Atölye eğitiminde Şef Sadık Doğan, profesyonel mutfaklarda kullanılan bıçakları tanıtan ve dünya mutfaklarında kullanılan bıçak çeşitlerini verimli kullanma teknikleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Şef Doğan, bıçakların doğru kullanımını uygulamalı olarak göstermek adına balık temizleme tekniklerini öğrencilere gösterdi.

Atölyenin sonunda gerçekleştirilen çekiliş ile üç öğrenciye şef bıçağı hediye edilirken, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay, Şef Sadık Doğan’a plaket takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.