Anadolu Li̇sesi̇ne ‘Görsel Sanatlar Atölyesi̇ Ve Müzi̇k Etki̇nli̇k Salonu Kuruldu

Spread the love

TÜRKİYE’DE 50 PİLOT OKULDA UYGULANAN ORTAÖĞRETİMDE DEVAM VE OKULLAŞMA ORANLARININ ARTIRILMASI TEKNİK DESTEK PROJESİ (ODAP) ÇERÇEVESİNDE BOLVADİN ŞEHİT ABDÜLKADİR KOCATÜRK ANADOLU LİSESİ’NE ‘GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ VE MÜZİK ETKİNLİK SALONU’ KURULDU.

Anadolu Li̇sesi̇ne ‘Görsel Sanatlar Atölyesi̇ Ve Müzi̇k Etki̇nli̇k Salonu Kuruldu
Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-
Spread the love

Türkiye’de 50 pilot okulda uygulanan Ortaöğretimde Devam ve Okullaşma Oranlarının Artırılması Teknik Destek Projesi (ODAP) çerçevesinde Bolvadin Şehit Abdülkadir Kocatürk Anadolu Lisesi’ne ‘Görsel Sanatlar Atölyesi ve Müzik Etkinlik Salonu’ kuruldu.

Bu proje kapsamında okulumuza yeni katılan 9.’ncu sınıf öğrencilerinin okulu erken terk etmesinin önlenmesinin yanında okulu sevmelerini sağlamak ta amaçlanıyor. Aynı zamanda Türkçe, matematik, fizik, kimya gibi derslerde de akademik destek kursları veriliyor. Ayrıca robotik kodlama, 3D yazıcı ile tasarım ve baskı çalışmalarına ilgisi olan öğrencilerin katılımı sağlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.