Ambulans Ve Aci̇l Bakım Tekni̇kerleri̇ Staja Başladı

Spread the love

UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNCE, 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONLARINDA STAJ YAPMAK İÇİN KARİYER KAPISI BAŞVURULARI ONAYLANAN AMBULANS VE ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ YAZ STAJI BAŞLADI.

Ambulans Ve Aci̇l Bakım Tekni̇kerleri̇ Staja Başladı
Yayınlama: 04.07.2023
A+
A-
Spread the love

Uşak İl Sağlık Müdürlüğünce, 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarında staj yapmak için Kariyer Kapısı başvuruları onaylanan Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği Bölümü Öğrencileri yaz stajı başladı.

Uşak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarında staj yapmak için kariyer kapısı başvuruları onaylanan Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği Bölümü öğrencilerinin staj serüveni başladı. Yaz stajının ilk gününde, B Sınıfı İSG Uzmanı Mehmet Duran tarafından verilen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminde mesleki tehlike ve riskleri anlatıldı. Öğrenciler eğitimde mesleki tehlike ve risklerle baş etme yolları ile uyumlu ekip çalışmasının önemi hakkında bilgilendirildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.