Amasyada Sultan Iı. Bayezi̇d Cami̇i̇nde Mevli̇d Kandi̇li̇ Kutlandı

Spread the love

MÜFTÜ AYVAZ, “BUGÜN DÜNYA, PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÜSTÜN ŞAHSİYETİ VE ÖRNEK AHLAKI NEZDİNDE İSLAM’IN HAYAT VEREN İLKELERİNİ ARAMAKTADIR. PEYGAMBER EFENDİMİZE ÜMMET OLMANIN ONURUNU YAŞAYAN MÜMİNLER OLARAK BİZLER DÜNYAYI, İSLAM’IN MERHAMET, ADALET, HAKKANİYET, GÜZEL AHLAK İLKELERİYLE TANIŞTIRMAK İÇİN DAHA ÇOK GAYRET GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ” DİYE KONUŞTU.

Amasyada Sultan Iı. Bayezi̇d Cami̇i̇nde Mevli̇d Kandi̇li̇ Kutlandı
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-
Spread the love

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) doğum günü olan Mevlid Kandili Amasya’da Sultan II. Bayezid Camii’nde düzenlenen programda kutlandı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ilahiler seslendirildi. Program sonrasında yatsı namazı kılındı.

Camiyi dolduran vatandaşlara seslenen Amasya Müftüsü Durmuş Ayvaz, Mevlid Kandili’nin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya geldiği gün olduğunu hatırlatarak vatandaşların kandilini kutladı.

Müftü Ayvaz, “Bugün dünya, Peygamber Efendimizin üstün şahsiyeti ve örnek ahlakı nezdinde İslam’ın hayat veren ilkelerini aramaktadır. Peygamber Efendimize ümmet olmanın onurunu yaşayan müminler olarak bizler dünyayı, İslam’ın merhamet, adalet, hakkaniyet, güzel ahlak ilkeleriyle tanıştırmak için daha çok gayret göstermek zorundayız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.