Amasya Üni̇versi̇tesi̇ni̇n Kan Bağışı Hedefi̇ Altın Madalya

AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET HAKKI TURABİ, “AMASYA ÜNİVERSİTESİ AİLESİ OLARAK GEÇTİĞİMİZ YIL YAPTIĞIMIZ KAN BAĞIŞLARIYLA GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIK. BU YIL HEDEFİMİZ İNŞALLAH 5 BİN SAYISINI AŞARAK ALTIN MADALYA KAZANMAK. BUNU YAPABİLMEK İÇİN İNSANLARIMIZIN ALTIN KALPLERİNE ULAŞMAMIZ GEREKİYOR” DEDİ.

Amasya Üni̇versi̇tesi̇ni̇n Kan Bağışı Hedefi̇ Altın Madalya
resim yükle
Yayınlama: 28.09.2024
A+
A-

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, “Amasya Üniversitesi ailesi olarak geçtiğimiz yıl yaptığımız kan bağışlarıyla gümüş madalya kazandık. Bu yıl hedefimiz inşallah 5 bin sayısını aşarak altın madalya kazanmak. Bunu yapabilmek için insanlarımızın altın kalplerine ulaşmamız gerekiyor” dedi.

Milli Hakimiyet Yerleşkesinde stant açan Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunan Rektör Turabi, kan bağışı yapmanın vatandaşlık görevinin ötesinde bir insanlık borcu olduğunu belirtti.

resim yükle

Engel bir durumu olmayan bütün personelini ve öğrencilerini Türk Kızılayı’na kan bağışı yapmaya davet eden Turabi, “Unutmayalım ki kan ancak bağışlarla toplanabilen sürekli bir ihtiyaçtır ve tek kaynağı insandır” diye konuştu.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.