Almanya Uyruklu Mi̇chael, Karasuda Düzenlenen İhti̇da Merasi̇mi̇ İle Müslüman Oldu

Spread the love

ALMANYA VATANDAŞI OLAN VE SAKARYA’NIN KARASU İLÇESİNE GELEN MİCHAEL RAAB, İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN İHTİDA MERASİMİ İLE KELİME-İ ŞEHADET GETİREREK MÜSLÜMAN OLDU. RAAB, İSLAM DİNİNDEN ÇOK ETKİLENDİĞİNİ VE BU YÜZDEN MÜSLÜMAN OLMAYA KARAR VERDİĞİNİ BELİRTTİ.

Almanya Uyruklu Mi̇chael, Karasuda Düzenlenen İhti̇da Merasi̇mi̇ İle Müslüman Oldu
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-
Spread the love

Almanya uyruklu Michael Raab, Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlenen ihtida merasiminde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Raab, İslam dininden çok etkilendiğini ve bu yüzden Müslüman olmaya karar verdiğini söyledi.

İslam dininden etkilenerek Müslüman olmaya karar veren Almanya uyruklu Michael Raab için Karasu İlçe Müftülüğü’nde ihtida merasimi düzenlendi. Düzenlenen merasim Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi, “İslam dinini seçmekle şereflenen Michael Raab’e İslam dininin temel esasları ve İslam dini hakkında genel bilgiler verdik. Müslüman olmasından dolayı kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

Raab’ın Kelime-i Şehadet getirmesinin ardından dua edildi. İslam dininden çok etkilendiğini ve bu yüzden Müslüman olmaya karar verdiğini söyleyen Michael Raab’e Müftü Çelebi, ihtida belgesi ile birlikte Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.