Ali̇ağa Petki̇mspordan Altyapıya Yatırım

Spread the love

ALİAĞA PETKİMSPOR, BOSNA HERSEK MİLLİ TAKIM’ININ EFSANE BASKETBOLCULARINDAN KENAN BAJRAMOVİC’İ ALTYAPIYA ‘BİREYSEL GELİŞİM ANTRENÖRÜ’ OLARAK GETİRDİ.

Ali̇ağa Petki̇mspordan Altyapıya Yatırım
Yayınlama: 06.06.2024
A+
A-
Spread the love

Aliağa Petkimspor, Bosna Hersek Milli Takım’ının efsane basketbolcularından Kenan Bajramovic’i altyapıya ‘Bireysel Gelişim Antrenörü’ olarak getirdi.

Basketbol Süper Ligi’nde başarılı bir sezon geçirerek play-off’a katılıp çeyrek final mücadelesi gösteren Aliağa Petkimspor, son zamanlarda altyapısını da güçlendirmeye başladı. İzmir ekibi, Bosna Hersek Milli Takım’ının efsane basketbolcularından Kenan Bajramovic’i altyapıya ‘Bireysel Gelişim Antrenörü’ olarak getirdiğini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “2016-2018 sezonlarında oyuncumuz olan, Bosna Hersek Milli Takım’ının efsane basketbolcularından Kenan Bajramovic yeni bir atak yaptığımız Basketbol Altyapı organizasyonumuzun teknik heyetine Bireysel Gelişim Antrenörü olarak katılıyor. Bütün yaş katagorilerde genç oyuncularımızın gelişimine destek verecek olan Kenan’a ‘Evine hoş geldin” diyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Aliağa Petkimspor, geçtiğimiz günlerde altyapısında yer alan ve zaman zaman bu sezon A takımla maçlara çıkan Yiğit Gökay Kaba, Murat Kağan Tor, Anıl Osman Cevahir ve Kerem Durmaz ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.