Alaşehi̇r Add Bi̇lgi̇ Yarışması Düzenledi̇

Spread the love

MANİSA’NIN ALAŞEHİR İLÇESİNDE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ TARAFINDAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Alaşehi̇r Add Bi̇lgi̇ Yarışması Düzenledi̇
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-
Spread the love

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmayı Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da izledi. Atatürk Kızları, Akıncılar, Bandırma Vapuru, Harekat Ordusu, İstilasi Vatan, İttihat ve Terakki ve Kuvay-ı Milliye isimleriyle 8 grubun yarıştığı bilgi ve kültür yarışmasını Bandırma Vapuru isim grup 230 puanla birinci oldu. Grubun üyeleri Emre Kara, Ayşe Kara ve Cenk Yamak birinci olarak, mutluluklarını dile getirdiler.

Yarışmada konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Bu bayram çok güzel bir bayram. ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen Atamızın Samsun’a ayak bastığı gün mücadelenin başladığı gün. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların kalkıp, aydınlığa giden bir yolun açıldığı bir günü kutluyoruz. Bu güzel günde Atatürkçü Düşünce Derneğimiz bu etkinliği düzenledi. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Tarihini bilmeyen başarıya ulaşamaz. Yarışmayı özel bir grup olan Bandırma Vapuru Kazandı. Zaten o vapura binen her zaman kazanıyor” dedi.

Yarışmanın sonunda kazanan gruba ödülleri takdim edildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.