Alaplı Esnaf Odası Genel Kurulu Yapıldı

ZONGULDAK (İHA) – ZONGULDAK’IN ALAPLI İLÇESİNDE ALAPLI ESNAF ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. MEVCUT BAŞKAN MUHARREM GELGEÇ, YAPILAN SEÇİMLERDE 4’ÜNCÜ KEZ GÜVEN TAZELEYEREK YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ.

Yayınlama: 11.01.2026 20:41
A+
A-

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Alaplı Esnaf Odası genel kurulu gerçekleştirildi. Mevcut başkan Muharrem Gelgeç, yapılan seçimlerde 4’üncü kez güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel kurul, Alaplı Düğün Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından divan kurulu seçimi yapıldı ve faaliyet raporları okundu. Divan Başkanlığını Muharrem Coşkun üstlendi. Coşkun, genel kurulun tüm esnaf ve sanatkârlara hayırlı olmasını diledi.

Genel kurula; Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Nuri Tekin, Aytaç Tosun, Cevat Çevik, Şahin Kala, Selçuk Köksal, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Yeniden seçilen Başkan Muharrem Gelgeç konuşmasında, esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Kongremiz ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı olsun. Bu konuda hazırladığımız projeler var. Esnaflarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Yeni dönemde Esnaf Odası’na kazandıracağımız vizyonla bu enerjiyi oluşturacağız. Birlikte düşünüp birlikte başaracağız.”

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 465 delege oy kullanırken oyların 3’ü geçersiz sayılırken 462 geçerli oyu alarak tekrardan başkan seçilen Muharrem Gelgeç katılım sağlayan sağlayamayan tüm üyelere teşekkür etti.

#ilangovtr
Basın No
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.