Alanyaya 2 Fakülte Daha Kazandırıldı

Spread the love

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN İMZASI İLE RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANAN KARARDA, ALANYA ÜNİVERSİTESİNDE İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ İLE MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KURULMASINA KARAR VERİLDİĞİ BİLDİRİLDİ. MÜJDELİ HABERİ AK PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TOKLU DUYURDU.

Alanyaya 2 Fakülte Daha Kazandırıldı
Yayınlama: 04.08.2023
A+
A-
Spread the love

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan kararda, Alanya Üniversitesinde İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi kurulmasına karar verildiği bildirildi.

Müjdeli haberi AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu duyurdu. Toklu yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan, Alanya Üniversitemize iki yeni Fakülte kazandırılmasının sevincini yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın imzaladığı karar ile Alanya Üniversitesimize İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi kurulması kararı verilmiştir. Alanya’mızı eğitim alanında daha da ileriye taşımak, geliştirmek için çalışacağız. Bu önemli kararın alınmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, milletvekillerimize ve emeği bulunan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.