Alanyada Şehi̇rlerarası Otobüs Şoförleri̇ Ve Yolcu Deneti̇mi̇

Spread the love

ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ŞEHİRLERARASI OTOBÜS ŞOFÖRLERİ VE YOLCULARA YÖNELİK TRAFİK DENETİMLERİ SONUCUNDA ARANAN BİR ŞAHIS YAKALANDI.

Alanyada Şehi̇rlerarası Otobüs Şoförleri̇ Ve Yolcu Deneti̇mi̇
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-
Spread the love

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından şehirlerarası otobüs şoförleri ve yolculara yönelik trafik denetimleri sonucunda aranan bir şahıs yakalandı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 25 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında Avsallar D-400 kara yolunda şehirlerarası otobüs şoförleri ile yolculara yönelik trafik bilgilendirmesi ve denetimleri yapıldı. Yapılan bilgilendirme ve denetimlerde emniyet kemeri kullanımı ve önemi ile trafik kuralları konularında 135 sürücü, 77 görevli ve bin 246 yolcu olmak üzere toplam bin 460 kişiye bilgilendirme yapıldı. Denetimlerde bin 460 şahıs sorgulanırken, 1 aranan şahıs yakalandı. 77 otobüs sürücüsüne yapılan alkol testinde ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.