Alanya Caz Festi̇vali̇nde Selen Beyteki̇n Ve Ceci̇li̇a Krull Rüzgarı

ALANYA ULUSLARARASI CAZ FESTİVALİ, ÜNLÜ SANATÇILAR SELEN BEYTEKİN VE CECİLİA KRULL KONSERLERİYLE DEVAM ETTİ. FESTİVAL ALANININ TAMAMEN DOLDUĞU KONSERLERLE CAZ SEVERLER, MUHTEŞEM BİR GECE GEÇİRDİ.

Alanya Caz Festi̇vali̇nde Selen Beyteki̇n Ve Ceci̇li̇a Krull Rüzgarı
resim yükle
Yayınlama: 28.09.2024
A+
A-

Alanya Uluslararası Caz Festivali, ünlü sanatçılar Selen Beytekin ve Cecilia Krull konserleriyle devam etti. Festival alanının tamamen dolduğu konserlerle caz severler, muhteşem bir gece geçirdi.

Alanya Uluslararası Caz Festivali, Kızılkule Meydanı’nda 19. kez gerçekleştiriliyor. Festival alanı, ikinci gününde de vatandaşların yoğun ilgisi ile tamamen doldu. Tarihi meydandaki konserleri, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Başkan Yardımcısı Hasan Servet Ünlü, Başkan Danışmanları Abdurrahman Açıkalın, Sadık Dizdaroğlu ve Nazmi Zavlak, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda müziksever izledi.

resim yükle

Festivalin ikinci akşamında sahneye ilk olarak Türkiye’nin ve dünyanın önemli caz sanatçılarından Selen Beytekin çıktı. Dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çeken Beytekin, uzun süre ayakta alkışlandı. Selen Beytekin’e sahnede ülkemizin önemli müzisyenlerinden Cem Tuncer de eşlik etti. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, sahne alan müzisyenlere çiçek ve plaket takdim ederken, Selen Beytekin ise kendilerini çok güzel ağırlayan Başkan Özçelik ve ekibine teşekkür etti.

Cecilia Krull’dan müzik ziyafeti

Selen Beytekin’in ardından dünya çapında üne sahip olan ve İspanyol dizi La Casa De Papel’de seslendirdiği jenerik şarkısıyla 1 milyardan fazla dinlenen Cecilia Krull sahne aldı. Sesiyle alanı dolduran müzikseverleri mest eden Krull, büyük beğeni topladı. Krull, dans eden bir kız çocuğunu sahneye davet etti ve popüler My Life Is Going On şarkısını söyledi. Dinleyenler ise bu anı cep telefonlarıyla kaydetti. Krull, Alanya’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, tarih ile içe içe muhteşem bir festival düzenlendiğini belirtti ve sözlerini, “Alanya’yı çok seviyorum” diyerek tamamladı. Krull ve ekip arkadaşlarına, Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Açıkalın plaket ve çiçek takdim etti. Alanya Uluslararası Caz Festivali, 28 Eylül Cumartesi akşamı Dilek Sert Erdoğan ve Kimberly Nichole konserleriyle sürecek.

resim yükle
resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.