Akşehi̇rde Kurban Yakalama Ti̇mi̇ Göreve Hazır

Spread the love

AKŞEHİR İLÇE BELEDİYESİ, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KAÇAN KURBANLIK HAYVANLARI YAKALAMAK İÇİN ÖZEL BİR EKİP OLUŞTURDU. KURBANLIK HAYVANLARIN KAÇMASI DURUMUNDA HIZLI VE ETKİLİ BİR MÜDAHALE SAĞLAMAYI AMAÇLAYAN BU EKİP, VATANDAŞLARA BAYRAM BOYUNCA DESTEK OLACAK.

Akşehi̇rde Kurban Yakalama Ti̇mi̇ Göreve Hazır
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-
Spread the love

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kaçan kurbanlık hayvanları yakalamak için özel bir ekip oluşturdu. Kurbanlık hayvanların kaçması durumunda hızlı ve etkili bir müdahale sağlamayı amaçlayan bu ekip, vatandaşlara bayram boyunca destek olacak.

Akşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala firari kurbanlık hayvanların yakalanması için özel bir tim kurduğunu duyurdu. Bayram boyunca görevlendirilecek ekip ile kurbanlık hayvanların kaçması durumunda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edilebilecek. Uygulama ile hayvanların zarar görmeden yakalanması sağlanacak ve vatandaşlara yardımcı olunacak. Akşehir Belediyesi tarafından kurulan ekip kurban kesim yerlerinde hayvanlarını kaybeden vatandaşlara iki araç ile hizmet verecek.

Bayram öncesi hazırlıkların tamamlandığını ve timin göreve hazır olduğunu söyleyen Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal, “Kurbanlık hayvanların kaçma durumuna karşı ekibimizde bulunan personelleri gerekli ekipmanlarla donattık ve göreve hazır hale getirdik. Hemşerilerimiz sağlıklı ve güvenli bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için bütün önlemler belediyemiz tarafından alınmış durumda. Belediyemiz bayramda da hizmet vermek için görevinin başında olacaktır. Herkese mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Kaçan kurbanlık hayvanlarla karşılaşan vatandaşların durumu belediyenin 444 9 153 ve 813 52 91 numaralı telefonlarından bildirmeleri gerektiği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.