Akçadağ’da polis dolandırıcılara karşı uyardı

Spread the love

MALATYA’NIN AKÇADAĞ İLÇESİNDE TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, HIRSIZLIK VE DOLANDIRICILIĞA KARŞI VATANDAŞLARA BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ DAĞITTI.

Akçadağ’da polis dolandırıcılara karşı uyardı
Yayınlama: 12.12.2022
A+
A-
Spread the love

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı.

Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri ilçe girişi yol uygulama kontrol noktasında araç sürücüleri ile yolculara dağıttıkları broşürlerle hırsızlık ve dolandırıcılığa karşı bilgilendirme bulundu. Ekipler, yaptıkları bilgilendirmede, vatandaşlara, dolandırıcıların kendilerini polis, asker, hakim, savcı gibi saygın meslek gruplarının mensubu olarak tanıttığı anlatıldı.

Dolandırıcıların yöntemleri hakkında da bilgi veren ekipler, vatandaşlara, bu gibi durumlarda kesinlikle kamu kurumlarına başvurmalarını ve istenilen hesaplara para yatırmamalarını bildirdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.