AK Parti Milletvekili Adayı Veli Arslan, Tuzla’da cemevine ziyarette bulundu

Spread the love

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI VELİ ARSLAN, TUZLA’DA CEMEVİ’NE ZİYARETTE BULUNDU

AK Parti Milletvekili Adayı Veli Arslan, Tuzla’da cemevine ziyarette bulundu
Yayınlama: 15.04.2023
A+
A-
Spread the love

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan, Tuzla Konaşlı Cemevi’ne ziyarette bulundu. Arslan, kendisinin de bir Alevi olduğunu belirterek, AK Parti’nin her kademesinde Alevi vatandaşların görev aldığını ifade etti.

İstanbul’da seçim çalışmalarına başlayan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan, Tuzla’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Arslan’ın ilk durağı Konaşlı Cemevi oldu. Veli Arslan’ı Dede Düzgün Erenler ve Hz. İmam Ali Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Vakfı üyeleri karşıladı. Cemevi içerisinde gezerek bilgiler alan Arslan’a Düzgün Erenler eşlik etti. Erenler, Tuzla genelinde cemevlerine verilen desteği belirtirken, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan ise her türlü ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde yerine getirmenin gayretiyle çalıştıklarını söyledi. Arslan, Erenler’in taleplerini dinledi. İkili uzun süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi. Milletvekili Adayı Arslan, cemevi ziyareti sonrası esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.