Ak Parti̇ Grup Başkanveki̇li̇ Yeni̇şehi̇rli̇oğlu: “Sahi̇psi̇z Hayvanlarla İlgi̇li̇ Çalışmalarımı Tamamladım”

Spread the love

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU, SAHİPSİZ HAYVANLARA YÖNELİK DÜZENLEME KAPSAMINDA YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALARI TAMAMLADIĞINI BELİRTEREK, “ŞİMDİ CUMHURBAŞKANI’MIZA TEVDİ EDECEĞİM VE AÇIKLAMALARIMI YAPACAĞIM, KANAATLERİMİ SÖYLEYECEĞİM. ONUN NETİCESİNDE CUMHURBAŞKANI’MIZDAN SONRA KOMİSYONA GELECEK” DEDİ.

Ak Parti̇ Grup Başkanveki̇li̇ Yeni̇şehi̇rli̇oğlu: “Sahi̇psi̇z Hayvanlarla İlgi̇li̇ Çalışmalarımı Tamamladım”
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-
Spread the love

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme kapsamında yürüttüğü çalışmaları tamamladığını belirterek, “Şimdi Cumhurbaşkanımıza tevdi edeceğim ve açıklamalarımı yapacağım, kanaatlerimi söyleyeceğim. Onun neticesinde Cumhurbaşkanımızdan sonra Komisyona gelecek” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeye ilişkin sorusunu cevapladı. Çalışmaları tamamladığını belirten Yenişehirlioğlu, “Bütün paydaşlarla çalışmalarımı tamamladım. Bunların içerisinde akademisyenler, gazeteciler, toplum önderleri, mağdur aileler, sanatçılar, üniversiteler, Türkiye’de ve yurt dışında ders veren hocalarımız var. Ciddi manada bir veri topladım. Şimdiye kadar yapılmamış bir çalışma bu. Bunun tamamını hem Komisyon Başkanımıza hem Grup Başkanımıza tevdi ettim. Şimdi Cumhurbaşkanımıza tevdi edeceğim ve açıklamalarımı yapacağım, kanaatlerimi söyleyeceğim. Onun neticesinde Cumhurbaşkanımızdan sonra Komisyona gelecek. Bu ne zaman olur? Yakın zamanda diyelim” şeklinde konuştu.

Düzenlemenin TBMM Genel Kurulu tatile girmeden önce yetişip yetişmeyeceği sorusu üzerine Yenişehirlioğlu “Konuşuyoruz. Henüz kesinleşmedi” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.