Ağrıda Sular Altında Kalan Mi̇nareni̇n Eşsi̇z Güzelli̇ği̇

Spread the love

AĞRI’NIN MERKEZE BAĞLI BAŞÇAVUŞ KÖYÜNDE, YÜKSELEN BARAJ SULARI ALTINDA KALAN CAMİNİN MİNARESİ, EŞSİZ GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR.

Ağrıda Sular Altında Kalan Mi̇nareni̇n Eşsi̇z Güzelli̇ği̇
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-
Spread the love

Ağrı’nın merkeze bağlı Başçavuş köyünde yükselen baraj suları altında kalan caminin minaresi, eşsiz güzelliğiyle göz kamaştırıyor.

Ağrı kent merkezine 18 kilometre uzaklıkta buluna Başçavuş köyü, baraj suları altında kalan minaresiyle her mevsim yerli ve yabancı ziyaretçileri tarafından ilgi görüyor.

Yazıcı Barajı’nın devreye girmesiyle köy sakinlerinin büyük bölümünün göç ettiği köyde, sular altında kalan cami minaresi her mevsim ayrı bir güzellik sunuyor.

Her mevsim ayrı bir güzelliğe büründüğünü söyleyen fotoğraf tutkunu İlknur Karaoğlan, “Burası aslında baraj suları altında kalmış bir köy. Şu an su seviyesi çok yüksek olduğu için evlerin hepsi sular altında kalmış ama su seviye düştüğü zaman evler ortaya çıkmaya başlıyor. Manzaramız mükemmel, hem burada doğa, yeşillik, hayvanlarla iç içe olduğumuz bir manzaradayız. Ve buranın gün batımı çok mükemmel, izlemek isteyen herkesi buraya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.