Ağrıda Projeleri̇n Sergi̇lendi̇ği̇ “Bi̇li̇m Şenli̇ği̇” Yoğun İlgi̇ Gördü

Spread the love

AĞRI DOĞA KOLEJİ’NDE DÜZENLENEN BİLİM ŞENLİĞİ’NDE ÇOCUKLAR TARAFINDAN YAPILAN PROJELERİN SERGİLENDİĞİ FUAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Ağrıda Projeleri̇n Sergi̇lendi̇ği̇ “Bi̇li̇m Şenli̇ği̇” Yoğun İlgi̇ Gördü
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ağrı Doğa Koleji’nde düzenlenen Bilim Şenliği’nde çocuklar tarafından yapılan projelerin sergilendiği fuar yoğun ilgi gördü.

Ağrı Doğa Koleji’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bilim Şenliği, okul bahçesinde büyük bir coşku ve heyecanla yapıldı. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı ve öğrenciler tarafından yapılan birçok eserin sergilendiği stantlar; öğrenciler, veliler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Birçok faydalı projenin sergilendiği bilim fuarında ise öğrenciler yaptıkları projelerin tanıtımını yaptı. Öğrenci ve veliler arasında yapılan oyunların ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Etkinlikte öğrenciler tarafından Gazze’ye yardım amacıyla hayır panayırı da kuruldu.

Programda konuşan Okul Müdürü Engiz Eskin, bilim şenliklerinin öğrenmeye istekli bireylerin yetişmesine katkı sağladığını belirterek, “Yıl boyunca öğretmenlerimizin danışmanlığında, öğrencilerimizin hazırlamış oldukları bilimsel, sosyal, sportif ve daha birçok alanda çalışmalar bulunmaktadır. Bilim şenlikleri öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile farklılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının amacı da bu tür çalışmaların ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.