Afyonkarahisar 81 Çalıkuşu e-dergisinin 9. sayısı yayımlandı

Spread the love

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN “81 ÇALIKUŞU AFYONKARAHİSAR” ADLI E-DERGİNİN 9’UNCU SAYISI YAYIMLANDI.

Afyonkarahisar 81 Çalıkuşu e-dergisinin 9. sayısı yayımlandı
Yayınlama: 05.05.2023
A+
A-
Spread the love

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “81 Çalıkuşu Afyonkarahisar” adlı e-derginin 9’uncu sayısı yayımlandı.

Afyonkarahisar’da gerçekleşen kültür ve eğitim temalı içerikleri iki ayda bir olacak şekilde yayımlanan dergi büyük ilgi görüyor. Dijital olarak yayımlanan e-dergi ile öğrenci, veli, öğretmen ve dijital medya kullanan yerel eğitim ve kültür haberlerini takip etmek isteyen her bireyin il düzeyinde oluşturulacak temalardan haberdar olması ve yapılan çalışmaları takip etmesi hedefleniyor.

Yayımlanan dergide, akademik başarıyı artırmak için yürütülen faaliyetler, TEKNOFEST’teki başarılarılar, dünya ve il genelindeki matematik yarışmaları başarılar, KODAFYON Atölyesi açılışı gibi birçok proje ve faaliyetler ye alıyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.