Afyonkarahi̇sarda Voleybol Gençler Türki̇ye Şampi̇yonası

Spread the love

AFYONKARAHİSAR’DA VOLEYBOL GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MÜSABAKALARI BAŞLADI. TINAZTEPE SPOR SALONU VE VEYSEL EROĞLU SPOR SALONU’NDA DÜZENLENEN ŞAMPİYONADA GENÇ VOLEYBOLCULAR HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK.

Afyonkarahi̇sarda Voleybol Gençler Türki̇ye Şampi̇yonası
Yayınlama: 22.06.2023
A+
A-
Spread the love

Afyonkarahisar’da Voleybol Gençler Türkiye Şampiyonası müsabakaları başladı. Tınaztepe Spor Salonu ve Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada genç voleybolcular hünerlerini sergileyecek.

Müsabakaları yakından takip eden Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporculara başarı diledi. Kasapoğlu, genç sporcuların bu şampiyonada gösterdikleri performansın, yıl sonu Türk voleybolunun başarısına katkı sağlayacağına inandığını vurguladı. Müsabakalar, Türkiye genelinden gelen genç voleybol takımlarının rekabetine sahne olacak. Katılan takımlar arasında yaşanacak mücadele ve heyecan dolu maçlar, voleybol severlere keyifli bir izleme deneyimi sunacak. Voleybol Gençler Türkiye Şampiyonası müsabakaları, birbirinden yetenekli genç sporcuların mücadelesiyle dolu heyecanlı bir atmosferde devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.