ADÜ’de ’bakteriyofaj kursu’ düzenlendi

Spread the love

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (ADÜ) REKOMBİNANT DNA VE REKOMBİNANT PROTEİN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNDE (REDPROM) BAKTERİYOFAJLARLA ÇALIŞMA YÖNTEMLERİNİN YAYGINLAŞMASI İÇİN DÜZENLENEN I. BAKTERİYOFAJ KURSU’NA, FARKLI ÜNİVERSİTELERDEN VE MERKEZLERDEN 24 KURSİYER KATILDI.

ADÜ’de ’bakteriyofaj kursu’ düzenlendi
Yayınlama: 25.03.2023
A+
A-
Spread the love

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rekombinant DNA ve Rekombinant Protein Uygulama ve Araştırma Merkezinde (REDPROM) bakteriyofajlarla çalışma yöntemlerinin yaygınlaşması için düzenlenen I. Bakteriyofaj Kursu’na, farklı üniversitelerden ve merkezlerden 24 kursiyer katıldı.

Bakteriyofaj kursunda; Abdulkerim Karaynir, Bülent Bozdoğan, Hanife Salih Doğan, Mehmet Aytar, Melis Yalçın, Rümeysa Gülsu Özkan, Sahd Ali, Yunus Doğan ve Zeynep Erdem Aynur eğitimci olarak görev aldı. Düzenlenen kurs; tıp, veteriner, gıda, ziraat, biyoloji ve eczacılık gibi farklı disiplinlerin çalışma alanına giren bakteriyofajlar konusundaki çalışmaların yaygınlaşmasına katkılar sundu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.