Adıyamanın Önemli̇ Projeleri̇ne Destek Talep Edi̇ldi̇

Spread the love

ADIYAMAN MİLLETVEKİLLERİ, CUMHURBAŞKANLIĞI STRATEJİ VE BETÇE BAŞKANI İBRAHİM ŞENEL İLE YAPTIKLARI ADIYAMAN’IN ÖNEMLİ PROJELERİ İÇİN DESTEK TALEP ETTİ.

Adıyamanın Önemli̇ Projeleri̇ne Destek Talep Edi̇ldi̇
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-
Spread the love

Adıyaman Milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Betçe Başkanı İbrahim Şenel ile yaptıkları Adıyaman’ın önemli projeleri için destek talep etti.

Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Betçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya geldi. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Hüseyin Özhan, “Gövde inşaatı tamamlanan Çetintepe Barajı’nın sulaması kanalları iletim hatlarının yatırım programına alınması, Adıyaman Kültür Merkezi için gerekli olan mali destek ve afet sonrası şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından olan altyapı çalışmalarının finansmanı için desteklerini aldık. Başkanımıza Adıyaman’ımıza göstermiş oldukları yakın ilgi için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.