Adıyaman Beledi̇yesi̇nden Basın Mensuplarıyla Bi̇r Araya Geldi̇

Spread the love

BASIN MENSUPLARI, ADIYAMAN BELEDİYESİ TARAFINDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN PROGRAMDA BİR ARAYA GELDİ.

Adıyaman Beledi̇yesi̇nden Basın Mensuplarıyla Bi̇r Araya Geldi̇
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-
Spread the love

Basın mensupları, Adıyaman Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda bir araya geldi.

Adıyaman Belediyesi tarafından her şartta ve mekanda durmaksızın koşturup kamuoyuna bilgi aktarmak için elinden gelenin fazlasını yapan basın mensupları için 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle program düzenlendi. Düzenlenen programa Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç ve birim müdürleri katıldı.

Basın mensuplarıyla gerçekleştirilen samimi sohbetlerin ardından 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden basın mensupları için Kur-an okutuldu. Adıyaman Belediyesi yetkilileri, program sonunda basın mensuplarına gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.