Adanalı Çocuklar Dünya Çocuk Fi̇tness Ci̇mnasti̇k Şampi̇yonasından Derecelerle Döndü

Spread the love

ADANALI 3 ÇOCUK, DÜNYA ÇOCUK FİTNESS CİMNASTİK ŞAMPİYONASINDAN DERECELERLE DÖNDÜ. ÇOCUKLARDAN BİRİ DÜNYA 5’İNCİSİ, BİRİ DÜNYA 6’NCISI VE BİR DİĞERİ DE DÜNYA 8’İNCİSİ OLDU.

Adanalı Çocuklar Dünya Çocuk Fi̇tness Ci̇mnasti̇k Şampi̇yonasından Derecelerle Döndü
Yayınlama: 22.06.2023
A+
A-
Spread the love

Adanalı 3 çocuk, Dünya Çocuk Fitness Cimnastik Şampiyonasından derecelerle döndü. Çocuklardan biri dünya 5’incisi, biri dünya 6’ncısı ve bir diğeri de dünya 8’incisi oldu.

Geçtiğimiz hafta 2023 Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Dünya Çocuk Fitness Şampiyonası Sırbistan’da gerçekleşti. Şampiyonada Kazım Çınar Uludaş 10-11 yaş kategorisinde dünya 5’incisi, Yaz Doğan 7 yaş kategorisinde dünya 6’ncısı, Derin Ece Yörenç de 9 yaş kategorisinde dünya 8’incisi oldu.

Çocukların antrenörü Özgür Uludaş, “Bu yarışma için uzun zamandır hazırlanıyoruz. Çocuklarımız çok güzel bir başarı aldılar. İnşallah bundan sonra daha iyi sonuçlar alıp Türk Bayrağımızı gittiğimiz her ülkede dalgalandıracağız. Çok yetenekli çocuklarımız var. Gerekli altyapı olanakları sağlandığı takdirde birçok çocuğumuz dünya şampiyonluğu dereceleri elde edecektir. Buna inanıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.