Acemi̇ Kasaplar Hastaneli̇k Oldu

Spread the love

AYDIN’DA KURBAN BAYRAMINDA KURBANLIK KESERKEN KENDİLERİNİ YARALAYAN ACEMİ KASAPLARA ACİLDE MÜDAHALE EDİLDİ.

Acemi̇ Kasaplar Hastaneli̇k Oldu
Yayınlama: 16.06.2024
A+
A-
Spread the love

Aydın’da bu yıl da manzara değişmezken, kurban kesimi sırasında vücudunun çeşitli bölgelerini kesen acemi kasaplar hastanelerin yolunu tutarken, şimdiye kadar 34 acemi kasabın hastaneye başvurduğu öğrenildi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da acemi kasaplar manzarası değişmedi. Aydın’da bayram namazının ardından kurban kesimine başlayan vatandaşlar, vücudunun çeşitli bölgelerini keserek yaraladı. Efeler ilçesinde vatandaşlar, bayram namazının ardından kurbanlıklarını kesmeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da acemi kasaplar iş başındaydı. Kimileri acemi kasaplar tarafından yaralanırken kimileri de kendisini yaraladı. Kurban keserken kendisini yaralayan vatandaşlar Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi ve Aydın Devlet Hastanesi acilinde tedavi altına alındı. Yaralılara ilk müdahaleleri yapılıp dikiş atıldı. Aydın’da bu saate kadar toplam 34 acemi kasabın hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Kurban keserken yaralanan Mehmet Meydan; “Kurban kesiyordum. Arkadaşımın bıçağına elim değdi. Bayağı kesildi. 11 dikiş attılar. İyiyim şimdi” dedi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.