Abbden “Akademi̇ Ankara” Eği̇ti̇mleri̇

Spread the love

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (ABB) İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK, BEYİN GÖÇÜNÜ ÖNLEYECEK VE GENÇ GİRİŞİMCİLERİN DÜNYAYA AÇILMASININ ÖNÜNÜ AÇACAK ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA “AKADEMİ ANKARA” EĞİTİMLERİNİ VERMEYE DEVAM EDİYOR.

Abbden “Akademi̇ Ankara” Eği̇ti̇mleri̇
Yayınlama: 01.06.2024
A+
A-
Spread the love

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) istihdama katkı sağlayacak, beyin göçünü önleyecek ve genç girişimcilerin dünyaya açılmasının önünü açacak çalışmalar kapsamında “Akademi Ankara” eğitimlerini vermeye devam ediyor.

Başkentte dijital dönüşüm başlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) istihdama katkı sağlayacak, beyin göçünü önleyecek ve genç girişimcilerin dünyaya açılmasının önünü açacak çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla eğitimler düzenliyor. Bu çerçevede Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde düzenlenen ve 5 farklı alanda temel ve orta düzey alanda verilen ücretsiz “Akademi Ankara” eğitimlerine devam ediliyor.

Ayrıca başvuruların halen devam ettiği Akademi Ankara eğitimlerinde, dijital çağın en popüler alanlarından olan VR teknolojilerine yönelik üç boyutlu karakter modelleme, İç-Dış Mekân Tasarımı Eğitimleri, Kıyafet Modelleme ve Nesne Dokulandırma gibi Metaverse ve Oyun Teknolojilerine yönelik görsel içerik üretim süreçlerine değinilecek. Eğitime, Z Brush, Mervelous, Adobe Substance Painter, 3DS Max, Unreal Engine programları konu olacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.