Adü Hastanesi̇nde Yemek Kri̇zi̇

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ’NDE 18 AY ÖNCE PROF. DR. BÜLENT KENT’İN REKTÖRLÜK GÖREVİNE BAŞLAMASININ ARDINDAN PERSONEL EKSİKLİĞİ GEREKÇE GÖSTERİLEREK PEK ÇOK HİZMET YERİNE GETİRİLMEZKEN, DIŞARIDAN ALINAN PEK ÇOK HİZMETİN DE DENETLENMEDİĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ.

Adü Hastanesi̇nde Yemek Kri̇zi̇
resim yükle
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’de Rektör Bülent Kent’in göreve başlamasının ardından yaşanan başıboşluğa Üniversite Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile hastane çalışanları isyan etti. Personel ve hastalara verilen yemeklerin yenilemeyecek kadar kötü olmasından şikayetçi olan hasta ve hasta yakınları yemeklerin içinden çıkan kurt, sinek ve kılların fotoğraflarını paylaşarak ADÜ Rektörü Bülent Kent’i kendileri ile aynı karavanadan yemek yemeye davet ettiler.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde 18 ay önce Prof. Dr. Bülent Kent’in Rektörlük görevine başlamasının ardından personel eksikliği gerekçe gösterilerek pek çok hizmet verilemezken, dışarıdan alınan pek çok hizmetin de denetlenmediği ileri sürüldü.

resim yükle

Hastanede servis edilen kurtlu, sinekli ve kıllı yemeklerin fotoğrafını paylaşarak ADÜ Rektörü Bülent Kent’i ya kendileri ile aynı yemeği yemeye ya da görevini yapıp yemek hizmeti aldığı firmayı denetlemeye davet eden hasta yakınları ve hastane çalışanları “Gelen yemekler sağlıksız ve insan önüne konulacak gibi değil. Bu özellikle akşam yemeklerinde oluyor. Ayı zamanda hukuk profesörlüğü unvanına da sahip Rektör Bülent Kent’in üstlendiği görevin hakkını verip gerekli denetimleri yapmasını bekliyoruz” diyerek duruma tepki gösterdiler.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.