Antalyada Kaçak Si̇lah Operasyonu: 1 Ki̇şi̇ Tutuklandı

ANTALYA’DA BİR KİŞİNİN İKAMETİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ARAMADA ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH VE MERMİ ELE GEÇİRİLDİ. ŞÜPHELİ, HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILMASININ ARDINDAN SEVK EDİLDİĞİ ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANDI.

Antalyada Kaçak Si̇lah Operasyonu: 1 Ki̇şi̇ Tutuklandı
resim yükle
Yayınlama: 02.10.2024
A+
A-

Antalya’da bir kişinin ikametinde gerçekleştirilen aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi. Şüpheli, hakkında adli işlem yapılmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde silah kaçakçılığına karşı yürüttüğü operasyonlarda elde edilen istihbarat doğrultusunda, Antalya merkezde bir kişinin ikametinde arama yaptı. Aramada, aramada, 1 adet “Akrep” olarak bilinen, seyyar dipçikli, lazer ve alev gizleyen ekipmanlarla donatılmış tam otomatik ruhsatsız silah, 3 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 108 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli hakkında “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek” suçundan adli işlem yapıldı ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

resim yükle

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.