Düzce Standı Bu Yıl Da Fuara Damga Vuracak

DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASI(DTSO) OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA KONUŞAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDOĞAN BIYIK, ANTALYA DÜZENLENECEK FUARA ÇOK İYİ HAZIRLANDIKLARINI VE BU YIL DA DÜZCE STANDININ FUARA DAMGA VURACAĞINI İFADE ETTİ.

Düzce Standı Bu Yıl Da Fuara Damga Vuracak
resim yükle
Yayınlama: 01.10.2024
A+
A-

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) olağan Meclis Toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Antalya düzenlenecek fuara çok iyi hazırlandıklarını ve bu yıl da Düzce standının fuara damga vuracağını ifade etti.

DTSO Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Tanju Acar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Acar, gündem maddelerini meclis üyelerine aktardı. Gündemin ilk maddesi olan oda faaliyetleri için söz alan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, ay içerisinde yerel ve ulusal programlardaki katılımları meclis üyeleriyle paylaştı. Bıyık, özellikle TOBB bünyesinde gerçekleştirilen ve her toplantıda başka bir bakanın iştirak ettiği istişare toplantılarında gündeme getirdikleri konuların ülke genelinde de gündem olduğunu, 365 oda ve borsa içerisinde çok az kişinin söz aldığını ve bu kişilerden birinin de kendisi olduğunu ifade etti.

resim yükle

“Fuarı için hazırlıklarımız sürüyor”

9-13 Ekim tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan 13. Yörex Yöresel Ürünler fuarı hazırlıkları kapsamında yapılan çalışmalar ve gelinen son durum hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Erdoğan Bıyık, “Düzce tarihinde ilk kez açılış gününde tüm belediye başkanlarımız ve il erkanımız fuarda olacak. Fuar için yapmış olduğumuz hazırlıklarımız aralıksız devam ediyor. Her sene üzerine koyarak devam ediyoruz. Bu yıl az da olsan tasarruf edebilmek amacıyla standın tüm görsel kısımlarını kendi bünyemizde hazırlıyoruz. Fuar komisyonumuz her detayı hassasiyetle tartıyor ve düzenlemelerini yapıyor. Bu yıl da Düzce Standının fuara damga vuracağını düşünüyoruz” dedi.

Meclis Başkanı Tanju Acar, Meclis bünyesinde kurulu olan komisyonların da çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgiler aktardı. Yeni hizmet binası inşaatında gelinen son durum, afet hazırlık biriminin son çalışmaları ve diğer sosyal yardımlarla ilgili bilgileri meclis üyeleriyle paylaşan Acar, toplantının son kısmında mizanlar ve mali tabloları da meclis üyelerinin onayına sundu.

resim yükle
resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.