Cambri̇dge Sınavlarına Gkv Damgası

CAMBRİDGE SİNAVLARİNA GKV DAMGASİ

Cambri̇dge Sınavlarına Gkv Damgası
resim yükle
Yayınlama: 30.09.2024
A+
A-

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda 2023-2024 eğitim öğretim yılında Cambridge sınavlarına katılan 34 öğrenci ve öğretmenleri düzenlenen törenle başarı sertifikalarını aldı. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel öğrencileri kutlayarak önümüzdeki süreçte birden fazla yabancı dil bilen bireylerin daha çok başarılı olacağını ifade etti.

Kuruluşunun 61. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları akademik alandaki başarılarına her geçen gün yenilerini eklerken 2023-2024 eğitim öğretim döneminde Cambridge sınavlarında başarı elde eden öğrencilerin sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Törene GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel İlkokulu Müdürü Ali Dirgen, GKV Rehberlik Bölüm Başkanı Engin Biba ve çok sayıda davetli katıldı.

resim yükle

Yabancı dilin 21. yüzyılda büyük önem taşıdığına dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel yaptığı değerlendirmede, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da okullarımızda eğitim öğretim gören bir çok öğrencimiz yabancı dil alanındaki yetkinliklerini belgelemek için girdikleri Cambridge sınavlarında büyük başarılar elde ederek bizleri gururlandırmışlardır. 2023-2024 eğitim öğretim yılında İlkokul Starters kategorisinde 9 öğrencimiz, İlkokul Movers kategorisinde 3 öğrencimiz, Ortaokul Flyers kategorisinde 7 öğrencimiz, Ortaokul KET kategorisinde 8 öğrencimiz ve Ortaokul PET kategorisinde 7 öğrencimiz olmak üzere toplam 34 öğrencimiz ve öğrencilerimizi sınava hazırlayan öğretmenlerimiz başarıyla uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Sınavlara katılan öğrencilerimize ve öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmasında emeği geçen GKV İlkokul ve Ortaokul İngilizce Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.