Genç Kaymekten 900 Öğrenci̇ İle Sevi̇ye Tespi̇t Sınavı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN KAYMEK, GENÇ KAYMEK TESİSLERİ’NDE YKS HAZIRLIK KURSU’NA KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE SEVİYE TESPİT SINAVI GERÇEKLEŞTİRDİ. YOĞUN İLGİ GÖREN SINAVA, 900 ÖĞRENCİ KATILIM SAĞLADI.

Genç Kaymekten 900 Öğrenci̇ İle Sevi̇ye Tespi̇t Sınavı
resim yükle
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK, Genç KAYMEK Tesisleri’nde YKS Hazırlık Kursu’na katılmak isteyen öğrencilere seviye tespit sınavı gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören sınava, 900 öğrenci katılım sağladı.

Toplumun ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayan KAYMEK, eğitimli insanın toplumu güzelleştireceği şuuruyla hareket ederek, çağın ihtiyaçlarını gözeterek kurs çeşitliliğini sürekli yeniliyor. Genç KAYMEK Tesisleri’nde sınav heyecanı yaşandı. Genç KAYMEK İhtisas Tesisi’nde YKS Hazırlık Kursu’na katılmak isteyen öğrencilere seviye tespit sınavı gerçekleştirildi. Tesislerde eş zamanlı olarak başlayan sınava toplamda 900 öğrenci katılım sağladı.

resim yükle

Öğrenciler, bu tür faaliyetler ile uzman eğitimciler eşliğinde çok önemli fırsatlar yakaladıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.