Doğaçlama Ti̇yatro Gösteri̇si̇ Çok Beğeni̇ldi̇

KÜLTÜR SANAT ALANINDA YAPTIĞI YATIRIM VE DESTEKLERLE VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLAYAN TURGUTLU BELEDİYESİ, TİYATROSEVERLERE KEYİFLİ BİR GÜN YAŞATTI. BİLGE OYUNCULAR VE ENTERESANART, IMPROMENTAL DOĞAÇLAMA EKİBİ İŞ BİRLİĞİYLE DOĞAÇLAMA SHOW OYUNU İZLEYİCİYLE BULUŞTU.

Doğaçlama Ti̇yatro Gösteri̇si̇ Çok Beğeni̇ldi̇
resim yükle
Yayınlama: 27.09.2024
A+
A-

Kültür sanat alanında yaptığı yatırım ve desteklerle vatandaşların takdirini toplayan Turgutlu Belediyesi, tiyatroseverlere keyifli bir gün yaşattı. Bilge Oyuncular ve Enteresanart, Impromental Doğaçlama Ekibi iş birliğiyle doğaçlama show oyunu izleyiciyle buluştu.

Turgutlu Belediyesi yaptığı etkinliklerle hem sanatın gelişimine hem de sosyal hayata katkı sağlamaya devam ediyor. Turgutlu Belediyesi bu kapsamda Bilge Oyuncular ve Enteresanart, Impromental Doğaçlama Ekibi iş birliğiyle Sahneleme ve Yaratıcılık atölyesi ile Doğaçlama Show’a ev sahipliği yaptı. Keyifli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte doğaçlama tiyatro ile izleyiciler de oyunun bir parçası oldu. Oyuncuların spontane performansları, seyircileri güldürmeyi başararak renkli anlar yaşattı. Tiyatro ekibi sahne performansıyla da izleyenlerden büyük alkış ve beğeni aldı.

resim yükle

Doğaçlama Show gösterimine Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Kanık katıldı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kültür ve sanat faaliyetlerimize devam ediyor, hemşehrilerimize birbirinden özel ve seyir keyfi yüksek oyunları buluşturuyoruz. Bilge Oyuncular ve Enteresanart, Impromental Doğaçlama Ekibine ve katılım gösteren tüm tiyatro severlerimize teşekkür ederiz. Kültür sanata önem vermeye devam edeceğiz” dedi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.