Menteşede Çevresel Sürdürülebi̇li̇rli̇k Projesi̇ Kapsamında Uluslararası Öğrenci̇ Zi̇yareti̇

PORTEKİZ, YUNANİSTAN, ROMANYA VE MAKEDONYA’DAN GELEN PROJE ORTAĞI ÖĞRENCİLER, ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE TEK GEZEGEN-TEK HEDEF-EKOSİSTEMİN YENİDEN KURULMASI PROJESİ KAPSAMINDA, MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İDRİS KÖMÜRCÜ’YÜ ZİYARET ETTİLER.

Menteşede Çevresel Sürdürülebi̇li̇rli̇k Projesi̇ Kapsamında Uluslararası Öğrenci̇ Zi̇yareti̇
resim yükle
Yayınlama: 23.09.2024
A+
A-

Portekiz, Yunanistan, Romanya ve Makedonya’dan gelen proje ortağı öğrenciler, Çevresel Sürdürülebilirlik ve Tek Gezegen-Tek Hedef-Ekosistemin Yeniden Kurulması Projesi kapsamında, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü’yü ziyaret ettiler. Ziyaret, çevre sorunlarına ilişkin farkındalığı artırmayı ve kültürler arası işbirliğini geliştirmeyi amaçlayan projenin önemli bir parçası olarak gerçekleşti.

Proje Koordinatörü Semra Ayata, proje çerçevesinde öğrencilerin “Sürdürülebilir Şehirler”, “Temiz Enerji” ve “Temiz Su” gibi önemli çevre konularını ele aldıklarını belirtti. Bu süreçte Web 2.0 araçlarını kullanarak çevre sorunlarına yönelik farkındalığı artırmak, dijital çözümler geliştirmek ve yenilikçi çevre fikirleri üretmek için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Ayrıca, proje ile kültürler arası iletişimi ve işbirliğini güçlendirmeyi de hedeflediklerini vurguladı.

resim yükle

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada” Ziyaretlerinden dolayı Proje Koordinatörü Semra Ayata’ya, proje ortağı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederiz. Bu ziyaret, çevresel sürdürülebilirlik konusunda farkındalık oluşturma ve uluslararası işbirliği geliştirme adına önemli bir adım olarak değerlendirildi ”ifadesi kullanıldı.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.