CHP Fatih’te “Yusuf Yetişgin” Dönemi Resmen Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi MYK, Özimer’in yerine 2019’da CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı olan ve Hala Tarihi Yarımada Girişimci İş Adamları Derneği ( TAYGİAD ) Genel Başkanlığını yapan başarılı iş insanı Yusuf Yetişgin’i atadı.

CHP Fatih’te “Yusuf Yetişgin” Dönemi Resmen Başladı
resim yükle
Yayınlama: 21.01.2023
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih ilçe Başkanı Soner Özimer’in milletvekili olmak için ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından kimin ilçe başkanı olacağı merakla bekleniyordu.
Cumhuriyet Halk Partisi MYK, Özimer’in yerine 2019’da CHP Fatih Belediye Başkan Aday Adayı olan ve Hala Tarihi Yarımada Girişimci İş Adamları Derneği ( TAYGİAD ) Genel Başkanlığını yapan başarılı iş insanı Yusuf Yetişgin’i atadı.

Coşkulu Kalabalık İlçe Binasına Sığmadı Sokaklara Taştı

resim yükle

Devir teslim için için ilçe başkanlığına gelen Yusuf Yetişgin’i yüzlerce partili karşıladı, ilçe binasındaki coşku sokağa taştı. Yetişgin’e davullu zurnalı karşılama yapıldı.

Devir teslim törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2. Bölge Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özgür Birgün, daha önce Fatih’de İlçe Başkanlığı yapmış olan; Uğur Ataş, Gökhan Gençel, CHP Fatih Meclis Üyesi Nazmiye Akarslan Turgut, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Yetişgin, “Fatih’te tüm gönüllerin Fatih’i olmaya geldik”

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih ilçe Başkanı Yusuf Yetişgin, ‘Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına girerken yepyeni bir Türkiye inşa etmek için, derin yoksulluğun olmadığı, gençlerimizin ve tüm yurttaşlarımızın gelecek korkusunun olmadığı tam demokrasi ve adalet için, adanmışlıkla çalışan sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, sayın İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nun tarafıma uygun gördükleri görev ve sorumluluktan minnettarım. Ülkemizin gözbebeği, İstanbul’un kalbi Fatihimize ilçe başkanı olarak elde ettiğim onuru, tüm örgütümüzü kucaklayarak ve sevgiyle 2023 genel ve 2024 yerel seçimde elde edeceğimiz kazanımla taçlandıracağız. Fatih’te tüm gönüllerin Fatih’i olmaya geldik. Tüm örgütümüzle birleşerek çoğalacağız. Bir kez daha katılımınızdan dolayı teşekkür ederim’ dedi.

resim yükle

Birlik ve beraberlik içinde iktidar hedefine ulaşacaklarını belirten Yetişgin, ‘Bizim hedefimiz gece gündüz çalışarak önce genel seçimlerde sonra a yerel seçimlerde iktidar olmaktır. Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşacağız. İlçe olarak başarılı olmamızın önünde hiçbir engel yok. Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Böyle bir görevi almaktan gurur ve şeref duyuyorum. Bir kez daha beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin kötü gidişatını değiştirecek tek güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Aydınlık günleri görebilmek Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olmasıyla olur. Gençlerimize ve çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmanın sorumluluk bilinciyle hareket etmek zorundayız. Bundan dolayı ayrıştırıcı olmayacak birleştirici olacağız. Önceki ilçe başkanımız Soner abimizi arayacak ve kendisine teşekkür edeceğim. Bugün bizimle olan herkes başımızın tacıdır. Tek hedefimiz partimizin başarısıdır. Sizden tek isteğim hepimizin fedakârlıkla çalışmasıdır. Başka bir idealim ve art niyetim yoktur’ şeklinde konuştu.

Haber İçerik Galeri

resim yükle