Fetönün Üst Düzey İsi̇mleri̇nden Mehmet Kamış İstanbula Sevk Edi̇ldi̇

HAKKINDA YAKALAMA EMRİ OLAN VE İZMİR POLİSİ TARAFINDAN ÇEŞME İLÇESİNDE YAKALANAN, ZAMAN GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMEN YARDIMCILIĞI YAPMIŞ OLAN FETÖ’NÜN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİNDEN MEHMET KAMIŞ, SORUŞTURMANIN YÜRÜTÜLECEĞİ İSTANBUL’A SEVK EDİLDİ.

Fetönün Üst Düzey İsi̇mleri̇nden Mehmet Kamış İstanbula Sevk Edi̇ldi̇
resim yükle
Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-

İzmir polisi tarafından Çeşme ilçesinde yakalanan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı yapmış olan FETÖ’nün üst düzey yöneticilerinden Mehmet Kamış, soruşturmanın yürütüleceği İstanbul’a sevk edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak operasyonda; FETÖ/PDY kapsamında anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme suçundan hakkında yakalama emri olan, örgüt yayın organı Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı yapmış olan örgütün üst düzey yöneticilerinden firari Mehmet Kamış yapılan çalışmalar neticesinde Çeşme’de yakalandı. Zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

resim yükle

Sabah saatlerinde gözaltına alınan ve İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen Mehmet Kamış, soruşturmanın sürdürüleceği İstanbul’a gönderildi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.