Kartepe’de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı

KARTEPE BELEDİYESİ TARAFINDAN HİZMETE ALINAN ŞEHİT MAHMUT DEMİREL YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDAN AÇILDIĞI GÜNDEN BU YANA 6 BİN 500 KİŞİ FAYDALANDI.

Kartepe’de havuzdan 6 bin 500 kişi faydalandı
resim yükle
Yayınlama: 03.01.2023
A+
A-

Kartepe Belediyesi tarafından hizmete alınan Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Yüzme Havuzundan açıldığı günden bu yana 6 bin 500 kişi faydalandı.

3 bin 370 metrekare alanda hizmet veren yüzme havuzu, pazartesi günleri hariç salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi günleri 7, pazar günleri ise 6 seans olarak hizmet veriyor. Havuzda yüzme kurslarının yanı sıra fitness, jimnastik, halk oyunları ve karate branşı da yer alıyor. 6 kulvardan oluşan yüzme havuzunda aynı anda 50 kişi havuzdan faydalanabiliyor. Kartepe Belediyesi eğitmenleri tarafından 5-12 yaş grubu ve kadınlara yüzme, 4-6 / 7-9 yaş gruplarına jimnastik, 7-15 yaş grubuna karate ve 16 yaş üzerine fitness eğitimi veriliyor.

resim yükle

Şehit Mahmut Demirel Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Açıldığı günden bu yana 6 bin 500’ü aşan üye sayısı ile vatandaşların uğrak noktası olan yüzme havuzu büyük ilgi görüyor. Haftanın 6 günü eğitim verilen yüzme havuzunda özellikle geleceğimiz olan gençlerimiz su sporları ile tanışıyor” dedi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.