Sali̇hli̇de Kurban Bayramı Öncesi̇ Komi̇syon Toplandı

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE KURBAN KOMİSYONU, BAYRAMDA HERHANGİ BİR SIKINTININ YAŞANMAMASI ADINA KAYMAKAM MEHMET KAMİL SAĞLAM BAŞKANLIĞI’NDA TOPLANDI.

Sali̇hli̇de Kurban Bayramı Öncesi̇ Komi̇syon Toplandı
resim yükle
Yayınlama: 21.06.2023
A+
A-

Manisa’nın Salihli ilçesinde kurban komisyonu, bayramda herhangi bir sıkıntının yaşanmaması adına Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam başkanlığında toplandı.

Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen toplantıda, kurban bayramı öncesi alınacak tedbirler, hijyen kuralları, kurban alım ve satış yeri, kurban kesim yerleri, kurban kesim yerlerinin hijyen kurallarına uygunluğunun denetlenmesi için veteriner hekim görevlendirilmesi, kurban kesim ücretleri, kurban kesim tesislerinde dini vecibelere uyulması için din görevlilerinin görevlendirilmesi, kamusal alanlarda kurban kesimine izin verilmemesi, izinsiz ve uygun olmayan yerlerde kesim yapanlara uygulanacak yaptırımlar ile zabıta ve kolluk kuvvetlerinin bu konuları takip etmeleri konuları ele alındı.

resim yükle

Kaymakam Sağlam, “Vatandaşlarımızın huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirmelerini sağlamak bizim görevimiz. İlgili kurumlarımızla mevzuat çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri alıyoruz” dedi.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.